Esta es una tienda de demostración. Cualquier pedido realizado a través de esta tienda no será procesado ni atendido.

¡Bienvenidos a nuestra tienda en línea!

Order online: +31(0)337850427

caviar creme

Caviar creme, meer dan glamoureus

Huidverzorging met kaviaar ...

Kaviaar... voor mij betekent dit een delicieus etentje in een sjiek restaurant vergezeld met een glas sprankelende bubbels. Sinds een paar jaar betekent kaviaar méér dan enkel maar een gastronomische delicatesse. In de lifestylewereld heeft de caviar creme een andere betekenis verworven. Het glamoureuze blijft overheersen, maar de betekenis van het woord kreeg een andere dimensie als het gaat om de verzorging van uw huid te verbeteren. 

Caviar crèmes, heilzame skin gel en ontspannende maskers ... laat je overdonderen door de luxe en regenererende eigenschappen van dit uitzonderlijke product dat op basis van het voedingsmiddel caviar werd samengesteld. De caviar creme kan je zowel voor een dag-als nachtcreme gebruiken. De caviar creme combineert prestaties, luxe en verfijning, alles in één zorg, waarvan we allemaal van dromen. Deze nieuwe trend wordt allemaal mogelijk gemaakt dankzij enkele prestigieuze merken die chique en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Voor alle vrouwen op zoek naar verfijning en stijl, zullen deze beauty elixers een nieuwe 'generatie' inluiden waarbij de extracten uit caviar creme bestaat voor hun huidverzorging. Deze creme op basis van caviar is de nieuwe trendsetter bij uitstek op vlak van huid en geest.

1 Artículo(s)

Cuadricula  Lista 

Configurar sentido descendente
  1. Caviar Intense Eye Contour créme 20 ml

    Caviar Intense Eye Contour créme 20 ml

    Caviar Intense eye contour cream Kenmerken: Oogcontourcrème op basis van kaviaar Bevat een hoog gehalte sporenelementen Bevat een hoog gehalte proteïnen Verbetert het vochtgehalte van de huid. Voorkomt vroegtijdige veroudering. Algenextracten bevorderend op de doorbloeding Optimale tolerantie Anti-stress en anti-vervuiling Pot 20 ml
    Saber más
    37,00 €

1 Artículo(s)

Cuadricula  Lista 

Configurar sentido descendente